Нов ужас от високо: Деца висят от покрив на блок в Бургас (видео)

Нов ужас от високо: Деца висят от покрив на блок в Бургас (видео)  - E-Burgas.com
снимки и видео: Александър Аргиров

Поредно видео, което може да смрази кръвта и на най-големите смечаци, се разпространява от вчера в социалните мрежи. То е заснето от бургазлията Александър Аргиров и на него се вижда как група от пет деца в 5 или 6 клас се катерят по покрива на 6-етажна сграда в комплекс "Възраждане" и свободно висят от ръба й.

По всичко изглежда, че децата се забавляват от опасното занимание, което приемат на игра. Те не забравят да си направят и селфи от покрива на блока, с което най-вероятно ще опитат да впечатлят връстниците си.

Заниманието е много опасно не само заради голямата височина и липсата на парапети, но и поради наличието на много гларуси, които са особени агресивни по това време на годината. Едрите птици снасят яйцата си на покривие на сгради и открито атакуват всеки, който се доближи до новоилзлюпените пиленца. 

По всичко изглежда, че изкачването на високи сгради с цел снимки и видео се превръща в мода. Само преди две седмици ви показахме поредица от клипчета, на които тийнейеджъри се катерят на сгради и комини на 100 метра над земята

Видео
Коментари

Още от последните новини