Нестинарка, психолог, брокер и дама-общинар сред кандидатките за титлата „Мисис Бургас“

Нестинарка, психолог, брокер и дама-общинар сред кандидатките за титлата „Мисис Бургас“ - E-Burgas.com

Нестинарка, психолог, брокер и дама-общинар сред кандидатките за титлата „Мисис Бургас"

Изключително интересен и цветен се оказа кастингът за конкурса „Мисис Бургас" тази година. 17 са одобрените кандидатки от предварителната селекция, които организаторите допуснаха до следващ етап.

Сред тях са доказали се в своите професионални области дами с чар, красота и здрави семейства, което ще направи изборът на журито изключително труден. Най-младата участничка е на 26 години, а дамата с най-дълъг опит е на 49.

„Силен и разнообразен кастинг, с оглед на възрастта и професиите на претендентките. Между тях има психолози, детски педагози, йога инструктор, брокер и дама от местната администрация на община Бургас. Интересни са и извънпрофесионалните им занимания, като една от дамите е изявен родолюбец и отдава голяма почит към българския фолклор и традиции. Освен участието си в различни фолклорни фестивали от няколко години се занимава и с нестинарство", споделя организаторът на конкурса Ваня Кирова-Маринова.

Събитието тази година ще се състои в новооткрития Конгресен център – Бургас на 23 април и обещава незабравими емоции както за участничките, така и за гостите и журито в конкурса.

Коментари

Още от последните новини