Насимо и Естео завършиха стенописа с Малкия принц – утре заведете децата на концерт и да го видят

Насимо и Естео завършиха стенописа с Малкия принц – утре заведете децата на концерт и да го видят - E-Burgas.com

Двама изключителни графити художници оставиха свое общо произведение върху подлеза до Операта за спомен на всички бургаски деца, на порасналите също. Малкият принц на Станислав Трифонов - NASIMO и Иван Янков - Естео е напълно завършен и ще казва на всеки минувач, че "Истински се вижда само със сърцето.".

Насимо гостува тук по покана на Община Бургас, а съвместният им проект с Естео е посветен на Европейската седмица на мобилността. Част от нициативата е и утрешният петъчен концерт, който ще започне от 17.30 часа в същия този изрисуван подлез до Операта. Той ще се проведе на малка нова сцена, чийто монтаж напредва.

В програмата са включени изпълнения на танцов състав от хореографска паралелка (4 "Г" клас) на ОУ "Братя Миладинови", Илиян Дянков и Коце Дянков от бар "Алайв", младите надежди от група "Rampage" с хитове от 90-те.

"В подлеза ще бъдат подредени пейки от рециклирани дървени палети, а на място ще може да се играе на различни игри, някои от тях нарисувани върху настилката", съобщи зам.-кметът по европейски политики Руска Бояджиева. 

Метеоролозите дават прогноза за петък късен следобед и вечерта в Бургас 18 градуса и никакъв дъжд. 

 

Коментари

Още от последните новини