На 21-ви юли: В Бургас ще звучат "Песни от средиземноморието"

На 21-ви юли: В Бургас ще звучат

21 Юли -19.00ч. - Културен дом НХК. Билети на каса "Часовникът". Повече информация за продажбата на билети в Бургас и резервации, на тел. 0894 / 898 098 - Маруся Русева -организатор (Арт Ателие).

Побързайте, местата са ограничени на 50% от капацитета на залата! Започва националното турне на завладяващия и много успешен музикален проект "ПЕСНИ ОТ СРЕДИЗЕМНОМОРИЕТО"! Грандиозният концерт е с участието на звездите на българската музикална сцена: Валентина Корчакова (сопран), Марио Николов (тенор), специалният гост от Гърция, тенорът Георгиус Филаделфевс и Симфониета-Враца с диригент: Христо Павлов.

Зрителите ще се принесат в атмосферата на живописния регион на Средиземноморието с вълнуващи изпълнения на обичаните в цял свят италиански, френски, испански и гръцки песни, и разбира се сиртаки, в атрактивен аранжимент за оркестър. За връзка с организаторите на турнето, тел. 0896718303, 0899827060.

Всички концерти ще се проведат в съответствие с противоепидемичните изисквания, при 50% заетост от капацитета на залите и откритите пространства.

Коментари

Още от последните новини