Младите надежди от КВТ "Арена Бургас" се класираха за суперфинал

Младите надежди от КВТ

Отлично представяне на квалификационния турнир от Държавното първенство по водна топка за U13 във Варна записаха младите надежди от КВТ "Арена Бургас".

Момчетата на треньорите Светозар Владков и Сергей Караджов добиха правото да спорят за медалите на Суперфинала, който ще се проведе в Бургас на 24-25 юли.

На басейн "Приморски" във Варна, отборът на КВТ"Арена Бургас" постигна три убедителни победи срещу "Левски" София с 15:9, "Ботев" Враца с 16:8 и "Славия" с 11:1. Нашите загубиха от миналогодишния шампион КПС с 10:11 и от "Комодор" с 5:7.

Срещу "Левски", с висок дух и майсторски изпълнения, бургаските ватерполисти успяха да обърнат резултата от 1:6, до крайното 15:9.

Особено интригуващ беше мачът срещу домакините от КПС. С игра гол за гол и с много адреналин миналогодишните шампиони спечелиха с 11:10 срещу достойните си съперници.

За две години усърдна и целенасочена работа, школата на КПС "Арена Бургас" функционира на пълни обороти и вече дава резултати.

Суперфиналът в Бургас на 24-25 юли ще противопостави в битката за шампионската титла за U13 и разпределението на медалите отборите на КПС- Варна, "Комодор", "Левски" София и "Арена Бургас".

Свързани статии
Тагове
млади надежди КВТ
Коментари

Още от последните новини