МК „Ние, Гражданите” представиха своят кандидат за кмет на село Твърдица

МК „Ние, Гражданите” представиха своят кандидат за кмет на село Твърдица - E-Burgas.com

Кирилка Николова е издигната за кандидат-кмет на едно от най- големите бургаски села Твърдица от МК „Ние, Гражданите”. Кирилка е родена в Твърдица и към настоящия момент живее със семейството си в селото. С особен сантимент към родното си място тя се впуска в надпреварата за кметския пост с надеждата да подобри условията за живот на всички живеещи там.

Основните проблеми на жителите на с. Твърдица са на пръв поглед малки, но изключително значителни за живеещите там. Основната общинска сграда, в която към настоящия момент се помещава кметството, здравната служба и пенсионерския клуб има нужда от спешен и неотложен ремонт. Дворът е занемарен и няма никакво осветление, което затруднява предвижването на възрастните хора в тъмните часове на деня. Помещението, обособено като пенсионерски клуб, освен освежаване и ремонтиране на стълбището и стените, има нужда и от закупуване на маси и столове, както и ремонтиране на осветлението.

По думите на кандидата за кмет Кирилка Николова, в с. Твърдица има изключително много млади семейства с малки деца, които няма къде да играят: „Няма нито една детска площадка, нито една люлка, а деца в селото има и тенденцията е те да се увеличават. Искам да се опитам и да направя всичко възможно, за да задържа младите хора тук, да подобря условията на живот до колкото силите и възможностите ми стигнат. Родена и израснала съм тук, в Твърдица. Милея за родното си място и имам огромното желание да направя всичко възможно да подобря условията на живот в селото. Искам младите семейства да останат тук, в Твърдица, а не да бягат в големия град, защото децата им няма къде да ходят на градина, няма къде да играят”- заяви Николова на предизборната среща в с. Твърдица.

На срещата в с. Твърдица присъстваха Бенчо Бенчев, който е водач на листата за общински съветници от МК „Ние, Гражданите”, Степан Дадурян, Георги Николов и Дойчо Дойчев, също кандидати за общински съветници. Те категорично се обявиха, че подкрепят г-жа Николова за кмет на селото и заявиха, че в бъдещия местен парламент ще помагат със всякакви сили и средства за реализиране на нейните идеи за подобряване условията на живот в Твърдица.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия
Коментари

Още от последните новини