"Мисис Бургас 2018" Вержиния Иванова помага за лечението на пациенти в барокамера

"Мисис Бургас 2018" Вержиния Иванова стартира кампания за популяризиране лечението на хора с редки заболявания с барокамера.  42-годишната дама подема инициативата тъй като смята, че все повече пациенти трябва да се запознаят с ползата от процедурите с хипербарната оксигенация (ХБО), представляващи терапия с кислород под повишено налягане.

„Лечението в барокамера има много силен положителен ефект при деца страдащи  от аутизъм, забавяне в развитието,  детска церебрална парализа и синдром на Даун. Барокамерата се използва при заболявания на хора с множествена склероза, с труднозарастващи рани, с гангрени, с диабетно стъпало, със ставни болки", пояснява Вержиния.  

Идеята идва след като първата частна многопрофилната болница в Бургас, в която Вержиния работи като финансов директор, се сдобива със специализираната апаратура и положителните резултати от процедурите се случват буквално пред очите й.

Барокамерата може да подобри живота, ежедневието и външния вид и на здрави хора. Тя подобрява имунния, хормоналния и метаболитния статус на човека. Използването на уреда подмладява кожата, действа антицелулитно, подобрява общото състояние при физическа и умствена умора. Именно за това най-красивата омъжена бургазлийка споделя открито , че този уред е и нейната тайна успешно да може да съчетае майчинските, домашните и професионалните си ангажименти, и винаги да изглежда добре.

Това не е първата кампания, в която носителката на титлата „Миси Бургас" се включва. Наскоро тя участва в кръводарителска акция.

„Работя в сферата на здравеопазването от 13 години. Въпреки че не съм медицинско лице, аз неминуемо се срещам с болката и трудностите на пациентите и на техните близки. И не мога да свикна с това. Изживявам всички тежки случаи, които неизбежно стигат и до мен, затова съм решена да използвам всяка възможност да помагам на хора, изпаднали в тежка ситуация", допълва Вержиния.

Наред с кампанийната й ангажираност, пред красивата бургазлиика стои и друго предизвикателство. През  месец октомври тя ще представя Бургас в Националния финал на конкурса „Мисис България". Тазгодишното изданието на престижното събитие е юбилейно. Конкурсът отбелязва 20 години от създаването си и по този повод организаторите обещават много изненади.

Коментари

Още от последните новини