Мисис Бургас 2017 помага на Деян и Павлина да се сдобият с рожба

Мисис Бургас 2017 помага на Деян и Павлина да се сдобият с рожба - E-Burgas.com

Те са позитивни, млади, влюбени и имат мечта – да се сдобият с най-голямото щастие в живота им - бебче. Красивата история на Деян и Павлина от Бургас започва през лятото на 2010 г. край морето. Естественото продължение на всяка една истинска любов е създаването на нов живот. След няколко години в опити без успех, семейството разбира, че вероятността това да се случи по естествен път е минимална. Тогава започва тяхната борба. И до днес не са загубили надежда.

Надежда ще им даде и тазгодишното издание на конкурса Мисис Бургас, който ще се проведе на 24 март в навечерието на Благовещение. Желанието на организаторите е Павлина и Деян да чуят Благата вест и да им се даде шанс да се сдобият с дете. Всеки от гостите на събитието ще има възможност да подкрепи благотворителната кауза на място, като закупи подаръчни сувенири, осигурени от спонсорите на конкурса. Към момента подкрепа за младото семейство са заявили Лаборатории „Лина“ и Аптеки „Фаркол“.

Благотворителната инициатива се провежда с любезното съдействие на бургаския ин витро център и неговият ръководител - д-р Антонио Душепеев, лекар с дългогодишна практика и пряко свързан с двойките с репродуктивни проблеми от цялата бургаска област.

Конкурсът Мисис Бургас 2017 е част от веригата Мисис България и ще се проведе в Гранд хотел и СПА "Приморец" на 24 март.

Куверти за събитието вече са в продажба, а своят фаворит сред кандидатките може да подкрепите и на следния уеб адрес: http://e-burgas.com/misis/.

 

Коментари

Още от последните новини