Мис България и Мисис Бургас дефилират в уникатите на Мария Диомова

Мис България и Мисис Бургас дефилират в уникатите на Мария Диомова - E-Burgas.com

Ревюто-спектакъл, по случай 20 години на Модна къща „ДИОМА“, ще се проведе този петък в ДТ „Адриана Будевска“

Изящната Теодора Мудева, която завоюва приза Мис България 2018г. и най-красивата омъжена жена в Бургас – Вержиния Иванова, ще вземат участие в ревюто-спектакъл по случай 20 години от създаването на Модна къща „ДИОМА“. Двете красиви дами блеснаха с приказните бални рокли на бургаския дизайнер Мария Диомова по време на националните конкурси в столицата преди няколко месеца. По котешката пътечка в предстоящото събитие, което ще се проведе в голямата зала на ДТ „Адриана Будевска“ този петък, ще видим редица професионални модели от Модна агенция „Интермоделс“, завоювали през годините не една и две титли и доказали се на родните и международни подиуми.

Интересно по време на модния форум ще бъде и представянето на друга модна линия. Гостите ще могат да се насладят и на произведенията на младата, но много талантлива Стефани Матева, която ще покаже тоалети подходящи за деня на изпращането.

За водещ на събитието организаторите се спряха на още една красива дама, позната от телевизионния ефир, а именно чаровната Натали Аведисиян. Между отделните дефилета публиката ще може да се наслади на ангелските гласове на Калина Енчева от последния сезон на „Гласът на България“ и този на талантливата Преслава Минасян. За доброто настроение на гостите ще се погрижат още и лауреатите на бургаския хореограф Олга Димитрова от Танцова школа „ЕСТРЕЛА“.

Модна къща ДИОМА, вече 20 години се грижи за един от най-важните дни в живота на една жена.

Роклите на забележителната Мария Диомова се характеризират с подчертана женственост, сексапил, изящество и лукс.

Талантливият дизайнер залага на ръчно изработени дантели инкрустирани с мъниста и камъни. Роклите, които публиката ще има възможност да види са истинско произведение на искуството. Те сякаш са не докоснати, а изваяни в една съвършенна хармония от материя и линия. Създадени с  много любов подчертавайки красотата на всяка дама.

Модният форум ще се проведе на 18 януари 2019, от 18 часа в ДТ „Адриана Будевска“. 

Входът е свободен!

Галерия
Коментари

Още от последните новини