Министерство на туризма връчи наградите на д-р Димитър Германов и община Приморско (СНИМКИ)

Министерство на туризма връчи наградите на д-р Димитър Германов и община Приморско (СНИМКИ) - E-Burgas.com

На официална церемония в Централния военен клуб – София, Министерството на туризма връчи годишните награди за туризъм за 2018 г. Домакин на събитието беше министърът на туризма Николина Ангелкова, а официални гости в зала „Концертна" бяха председателят на Народното събрание, г-жа Цвета Караянчева, министърът на младежта и спорта, г-н Красен Кралев, народни представители, кметове, представители на бизнеса. бизнеса. Министър Красен Кралев връчи наградата на д-р Димитър Германов за „Община на 2018 г. за морски туризъм". Д-р Германов изрази благодарност за получената награда: 

„За мен е изключителна чест от името на Община Приморско да получа тази награда. Тя е своеобразна оценка за усилията и труда, които сме положили, за да бъде Приморско община номер едно за 2018г. за морски туризъм. Наистина, изключително признание е да спечелиш тази награда, конкурирайки се с българските черноморски общини. 
Благодаря на всички служители от общинска администрация, общински съвет, бизнеса и жителите на Община Приморско, защото този успех е плод на колективни усилия. Това високо отличие ни радва, но и задължава да продължим да работим в посока туристическия продукт, който предлагаме да бъде все по – качествен и всеобхватен, така че да задоволи потребностите и изискванията на туристите, които посещават нашата община. 

Благодаря на министерство на туризма в лицето на министър Ангелкова за добрата съвместна работа, както и инициативата за тези годишни награди. 

Благодаря и на всички, които са гласували и са дали своя вот за нас. Ние високо ценим Вашето мнение."Народният представител Димитър Бойчев сподели в социалните мрежи, че е бил щастлив от удоволствието да връчи един от призовете на кмета на Община Приморско, д-р Димитър Германов, а именно награда за „Иновация".

Филип Шавов – основател на Ултра крос триатлон Лъвско сърце получи награда за „Събитие" и благодари за подкрепата на община Приморско.

 


 

 


 

Галерия
Коментари

Още от последните новини