Министър Ангелов в Бургас: С 30% са се увеличили спешните повиквания заради ковид в областта

Министър Ангелов в Бургас: С 30% са се увеличили спешните повиквания заради ковид в областта - E-Burgas.com

Местният щаб ще решава днес следобед вчерашните предложения за нови мерки

С 30% са нарастнали случаите на повикване на спешна помощ в Бургаска област, заяви здравният министър Костадин Ангелов, който е на работна среща в Бургас. 40-50% от случаите са свързани с ковид с оплаквания с ковид инфекцията.

Междувременно очакваните мерки от вчера все още не са окончателно въведени и предстои днес следобед това да се случи, разкри Ангелов.

Очаква се заведенията в Бургас да са с намалено работно време до 22:00 ч, учениците от 5 -12 клас да преминат отново в дистанционна форма на обучение, да се ограничат мероптиятията на открито, да се въведат задължителни маските на открито и нови мерки за фитнесите и моловете. Очаквайте подробности.

Свързани статии
Спад на новозаразените в последния почивен ден за Великден: 367 общо, 34 в Бургас Бойко Борисов: С чест можем да кажем, че сме приключили и тертата вълна 631 са новите случаи на ковид за 4 май 314 души борят коронавируса в бургаските болници Коронавирусът погуби нови седем души в Бургас 1850 са новозаразените с ковид 16 вида бързи тестове ще се признават у нас Кантарджиев: През есента ковид ще има само в отделни места или семейства Стадионите, образователните и езиковите школи отварят врати Отново под 2000 новозаразени, в Бургас - 92
Тагове
ангелов мерки ковид
Коментари

Още от последните новини