Министър Ангелов в Бургас: С 30% са се увеличили спешните повиквания заради ковид в областта

Министър Ангелов в Бургас: С 30% са се увеличили спешните повиквания заради ковид в областта - E-Burgas.com

Местният щаб ще решава днес следобед вчерашните предложения за нови мерки

С 30% са нарастнали случаите на повикване на спешна помощ в Бургаска област, заяви здравният министър Костадин Ангелов, който е на работна среща в Бургас. 40-50% от случаите са свързани с ковид с оплаквания с ковид инфекцията.

Междувременно очакваните мерки от вчера все още не са окончателно въведени и предстои днес следобед това да се случи, разкри Ангелов.

Очаква се заведенията в Бургас да са с намалено работно време до 22:00 ч, учениците от 5 -12 клас да преминат отново в дистанционна форма на обучение, да се ограничат мероптиятията на открито, да се въведат задължителни маските на открито и нови мерки за фитнесите и моловете. Очаквайте подробности.

Свързани статии
38 са новозаразените с ковид у нас 60 са новозаразените с ковид у нас 3,5% са положителните ковид проби у нас Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък В страната вече са налични нови ваксини срещу ковид Нови 121 човека са новозаразени с ковид Новият омикрон вече е у нас 80 души са новозаразените с ковид у нас COVID-19: Излекуваните са повече от новозаразените Пет са новозаразените с ковид в Бургаско, нито една жертва в страната
Тагове
ангелов мерки ковид
Коментари