Мария Лалева представя третия си роман

Мария Лалева представя третия си роман - E-Burgas.com

На 8 октомври 2024 г. Мария Лалева ще представи третия си роман „Пътища от огън“, издаден от „Книгомания“. Книгата, която е с обем от около 550 страници, ще бъде налична както с мека, така и с твърда корица, с дизайн от Тодор Манолов. Премиерата ще се състои в зала 6 на НДК в София от 18:00 часа, след което Лалева ще тръгне на национално турне из повече от 30 града.

Романът разказва историята на Карим – сирийски бежанец, който губи семейството си при бомбардировка и се опитва да намери мир и нов живот. Пътуването му го отвежда в България, където се сблъсква с предразсъдъците на обществото, но и преоткрива любовта. Лалева разкрива вълнуваща история за вътрешната война на човека, любовта и духовните търсения.

Според първите читатели, „Пътища от огън“ е книга, която провокира размисли за предразсъдъците, вярата и силата на човешкия дух. Турнето ще обхване градове като Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново, давайки възможност на почитателите на Лалева да се срещнат с нея лично и да открият дълбочината на новия ѝ роман.

Галерия
Коментари

Още от последните новини