Мъжки бизнес ризи – как да комбинираме различните десени?

Мъжки бизнес ризи – как да комбинираме различните десени? - E-Burgas.com

Ризата – неизменно облекло в гардероба на всеки изискан мъж. Тя е страхотна част от тоалета ни, която изгражда елегантна и официална или пък спортна (в зависимост от стила) визия, с която можем да се гордеем. Днес ще поговорим за мъжките бизнес ризи. Те са елегантни и официални по стил, тъй като изискват да блеснем с чар спрямо дрескода в бизнес обществото. Как обаче да комбинираме различните им десени?

Изчистени мъжки бизнес ризи

Ако предпочитате да подбирате изчистени мъжки бизнес ризи (като тези, които можете да намерите тук - https://www.bolf.bg/bul_m_Мъжко-облекло_Мъжки-ризи-14790.html), то тогава няма да ви е трудно да намерите подходяща комбинация. Естествено, винаги е наличен традиционният изчистен черен панталон, съчетан със спортно или по-елегантно сако в черен, сив или тъмносин цвят. Това е предпочитана комбинация от много мъже. Облеклото, което ви е необходимо за тази визия, можете да откриете в Bolf. Там се предлагат първокласни продукти, които със сигурност няма да ви разочароват. Те гарантират неизменен стил и блестящ тоалет, който ще изгради чудесно вашата бизнес визия.

Когато обаче говорим за изчистените мъжки бизнес ризи, имаме и други възможности за комбинация. На първо време, можем да сменим цвета на панталона. Естествено, стилът му трябва да остане все така елегантен или, най-много, спортно-елегантен. Тук можем да заложим и на друг от универсалните цветове, но, разбира се, трябва да съчетаем сакото съобразно цвета.

Допълнително, с изчистените ризи могат да се комбинират всякакви часовници и портфейли. Както и с другите детайли на облеклото в бизнес света обаче те трябва да залагат на елегантния стил и да не са твърде шарени, екстравагантни или нетрадиционни.

Мъжки бизнес ризи на райета

Ако сте подбрали мъжка бизнес риза на райета, тогава трябва да подходите внимателно към десена на останалите ви дрехи. Най-добре е те да са изчистени. Не комбинирайте с панталони или сака на райета, за да не стане претрупано. Не слагайте също карирани панталони или сака, тъй като двата десена не се съчетават добре. Вместо това предпочетете сив или тъмносин панталон със сако в същия цвят. Тези цветови комбинации си отиват с почти всякакви по цвят райета. Естествено, класическият изчистен черен панталон винаги е отлично решение.

Обувките трябва да са елегантни, официални и, за предпочитане, черни на цвят.

За този тип ризи подберете часовник с черна или кафява кожена каишка или пък със сребриста метална каишка. Изберете любимия си кафяв кожен портфейл.

 

Мъжки бизнес карирани ризи

Когато пък говорим за карирани ризи, отново идва същия момент – не ги комбинирайте с облекло на десен на райета, нито добавяйте други карирани елементи, за да не стане претрупано. Вместо това заложете на универсалните цветове. Това може да е панталон в черен или сив цвят, а също и в цвят, който съответства на някой от цветовете на каретата на ризата. Сакото е препоръчително да е тъмносиньо или черно, тъй като това са най-добрите оттенъци за сако в бизнес стил. Обувките отново трябва да са елегантни и изчистени, може и с дребни сребристи детайли. Хубаво е да са в класически универсален цвят, който се съчетава добре с каретата, но не прави тоалета претрупан откъм нюанси.

Накрая, не забравяйте, че отново можете да добавите часовник и портфейл към визията си. Хубаво е часовникът да е с черна или кафява кожена каишка. Пак обаче можете да сложите и такъв с метална каишка, но избягвайте златистите оттенъци. Спрете се на класически черен или кафяв кожен портфейл.
 

Коментари

Още от последните новини