Легендата на българския футбол Златко Янков специален гост в Зона конен спорт Купа Бургас

Легендата на българския футбол Златко Янков специален гост в Зона конен спорт Купа Бургас - E-Burgas.com

Полузащитникът със златния пас от САЩ 94' отложи пътуване, за да проследи отблизо тазгодишното издание на конното състезание в Бургас

Легендата на българския футбол Златко Янков ще бъде специален гост в състезанието, което по традиция събира в Бургас най-елитните състезатели по конен спорт у нас. Полузащитникът със златния пас от САЩ 94' отложи пътуване, за да уважи поканата отправена му от председателя на местния клуб „Кан Крум" Георги Базотев.

Първенството тази година обещава да бъде наистина грандиозно, тъй като ще събере на едно място най-добрите ездачи от цялата страна.

Надпреварите започват на тази събота – 16 юли и ще продължат до 23 юли, а кулминацията е на 21, 22 и 23 юли, когато на манежа ще излязат децата и претендентите за „Купа Бургас".

За първи път конните надпревари ще могат да се следят и на живо в интернет на адрес https://www.youtube.com/c/Eburgasofficial/live. За тези, които искат да усетят емоциите непосредсвено, конната база в парк „Езеро" е отворена, а входът е свободен.

Ето и програмата на Зона Конен спорт „Купа Бургас" 2016

16 юли /събота/

Начало: 17 часа

17 юли /неделя/

Квалификационен турнир

Начало: 10 часа

19 юли /вторник/

Тренировъчни нощни паркури

Начало: 18 часа

21 юли /четвъртък/

Държавно първенство и Национален турнир „Купа Бургас" 2016

Начало: 17.00 часа

22 юли /петък/

Начало: 9.00 часа

23 юли /събота/

Начало: 9.00 часа

* Всеки състезателен ден стартира с детски паркури и завършва с с височини от 140 см. На коне за международни състезания

 

Коментари

Още от последните новини