Лазерно гравиране на дърво – едно дизайнерско решение!

Лазерно гравиране на дърво – едно дизайнерско решение! - E-Burgas.com

В днешно време сред хиляди възможности и дизайнерски решения за уютен дом, все по-често се замисляме как да оставим свой собствен отпечатък върху мебелите ни. И ако едно време това е било привилегия само на богатите аристократи, днес не се изисква да си баснословно богат, а само да имаш желание да добавиш уникалност към своето ежедневие.

Един такъв лесен начин е лазерното гравиране на дърво.

Гравирането е подходящ способ за бързо, качествено и дълготрайно нанасяне на текстови послания, лога на компании, знаци и картини върху различни дървени повърхности като дърво, пдч и др. Характеризира се с висока устойчивост на износване и възможност за нанасяне на сложни рисунки, практически върху всяка форма.

Лазерното гравиране върху дърво е най-лесният начин да изявиш себе си.

Прост пример – влизаш във офис, където обзавеждането определено не е дизайнерско, а е съвсем обикновено. Но в следващият момент виждаш фирмените марка, лого и девиз, гравирани на вратите, бюрата, и масичката, на която ще попълниш формуляр. Усещаш неповторимата атмосфера в офиса, долавяш излъчващият се авторитет, а мебелите, благодарение на лазерното гравиране на дърво са толкова специални, фирмени, лични…

Лазерното гравиране на дърво се явява подходящо за реклама. Фирменото лого и девиз, изработено с помощта на лазер, е уникална възможност да се представи компанията по оригинален, ярък и запомнящ се начин.

Друг пример – влизаш в обикновен дом. И докато не очакваш нищо специално, забелязваш флорални, а защо не и фолклорни, мотиви по вратите, сякаш сръчно издълбани от майстор-дърводелец. На самата врата вместо скучната пексигласова табелка, има дървена, на която с лазерно гравиране е изписано фамилията на домакините. Гарантирано този дом ще остави ярък и уютен отпечатък в ума ти. Любимите мотиви на семейството, обитаващо дома, добавени чрез лазерно гравиране на дърво създава неповторима домашна атмосфера, дори и при съвсем обикновено обзавеждане.

Лазерното гравиране на дърво е подходящо и за уникални подаръци по различни поводи – от честване на рожден ден и юбилей до кръщене, брак и преместване в нов дом. За един подарък е важно да носи нотка специалност, който ще го направи запомнящ се. Възможно е да го постигнете с лекота благодарение на лазерното гравиране. Гравирани надписи с поздравления и пожелания, красива декорация към рамка за снимка, дори и образи, увековечени върху дърво чрез лазерно гравиране определено ще донесат на своя притежател вълнение и разбиране, че някой специално е помислил за него.

Повече за лазерното гравиране може да разгледате в Engrave

Коментари

Още от последните новини