Ковидът в Бургаско продължава да отстъпва, 127 са новите случаи

Ковидът в Бургаско продължава да отстъпва, 127 са новите случаи - E-Burgas.com

Продължава тенденцията коронавирусът в Бургаска област да отстъпва, показва справката на местната здравна инспекция. Новите случаи в региона са 127, от които едва седем души са хоспитализирани.

В община Бургас новозаразените са 76, а в Айтос – 12. Във всички останали общини новите случаи са осем или по-малко. В Приморско, Малко Търново и Камено са с по-един положителен тест.

Продължава да е висок броят на починалите обаче, като за псоледните 24 часа жертвите са 10 души. Намалява броят на пациентите с ковид в болниците, като активните в лазарета в момента са 471 човека.

От новозаразените двама са лекари.

Свързани статии
Спад на новозаразените в последния почивен ден за Великден: 367 общо, 34 в Бургас Бойко Борисов: С чест можем да кажем, че сме приключили и тертата вълна 631 са новите случаи на ковид за 4 май 314 души борят коронавируса в бургаските болници Коронавирусът погуби нови седем души в Бургас 1850 са новозаразените с ковид 16 вида бързи тестове ще се признават у нас Кантарджиев: През есента ковид ще има само в отделни места или семейства Отново под 2000 новозаразени, в Бургас - 92 18 души са хоспитализирани с ковид в Бургаско
Тагове
ковид
Коментари

Още от последните новини