Коафьорско стайлинг шоу, Стефан Илчев и уникален нов дует ще зарадват гостите на BURGAS SUMMER TRENDS 2024

Коафьорско стайлинг шоу, Стефан Илчев и уникален нов дует ще зарадват гостите на BURGAS SUMMER TRENDS 2024 - E-Burgas.com

Класното ревю ще представи най-новите модни тенденции на 27 юни пред "Приморец"

 

Гостите на BURGAS SUMMER TRENDS 2024 ще имат възможността да се насладят на истински спектакъл под звездите. Освен, че ще видят най-новите световни тенденции в модата, грима и прическите, представени от разкошните модели на Inter Models Burgas, присъстващите на събитието ще бъдат и на своеобразен концерт на талантливи музиканти. Събитието ще бъде допълнено подходящо с пенливи напитки и изкусителен кетъринг, осигурени от партньора на събитието Гранд хотел и СПА Приморец. Датата е 27 юни, часът - 19:30, мястото Морската градина пред 5-звездния хотел.

 

Сред музикалните звезди на вечерта ще бъде любимият Стефан Илчев, чиито хитове ще повдигнат тонуса и настроението на присъстващите. Това е и генерална репетиция на бургазлията за предстоящия му самостоятелен концерт на 10 август в Летния театър. Топ изненадата в музикалната програма на BURGAS SUMMER TRENDS 2024 ще бъде специалното ново парче на Nelita Live и Veselina Voix и продуцента Ignatoff - микс между хаус, опера и народна музика, което ще звучи за пръв път в специалната вечер. Припомняме, че това е втора успешна колаборация между двете изпълнителки, които в предишно събитие на Inter Models Burgas, те отново смесиха стиловете си по впечатляващ начин. За специалната атмосфера ще допринесе и KIKO SAX.

 

Всяка дама знае, че е изключително важно нейната корона - косата, да изглежда съвършено. Затова, организаторите на събитието са се погрижили да осигурят вдъхновение от световните модни подиуми. За целта, Неделчо Железчев със своето STUDIO BOHÈME ще покаже специално ревю-спектакъл, в което моделите ще покажат актуалните цветове и стайлинг на най-революционния и иновативен световен бранд за коси и прически – Mounir. Бургазлията е представител на световноизвестния коафьор и нагледно ще покаже своя прочит на най-популярните визии за 2024. Това ще се случи благодарение и на Christian of Roma – официалният вносител на професионалните продукти на Mounir за България, като присъстващите ще се насладят на истинска цветна феерия, осигурена от необятния свят на топ марката.

 

Ако сте отдаден фен на модата, знаете кое е вашето място. BURGAS SUMMER TRENDS 2024 ще се проведе на 27 юни в Морската градина пред "Приморец". Входът е с покани, като своята можете да заявите на тел. 0887584696. Червеният килим ви очаква с най-доброто от света на модата!  

Галерия
Коментари

Още от последните новини