Кметът Димитър Николов: Нека във всеки дом има светлина и любов

Кметът Димитър Николов: Нека във всеки дом има светлина и любов - E-Burgas.com

Кметът Димитър Николов отправя поздрав към всички бургазлии по повод настъпването на новата 2020 година.

"Уважаеми съграждани, отброяваме последните часове на отминаващата 2019 година. През нея всеки от нас се изправи пред различни предизвикателства, следвайки своята цел. Всички заедно положихме много усилия за развитието на Бургас, да го направим още по-хубав. Имаше и трудни моменти, но те ни напомниха, че трябва да ценим живота и хората около нас още повече.

Дадохме старт на важни за града ни проекти, с които ще осигурим по-добро бъдеще за нашите деца.

Искам да благодаря на всички онези наши съграждани, които с успехите си в областта на образованието, медицината, изкуството, технологиите издигнаха авторитета на града ни на по-високо ниво.

Уважаеми бургазлии, на прага сме на новата 2020 година. Нека тя бъде здрава и още по-успешна за всички нас. Вярвам във вашите сили, ентусиазъм, възможности и знам, че с общи усилия ще продължим да постигаме успехи за нашия град.

Нека във всички наши дейности да се водим от вярата в доброто. Да подаваме ръка на нуждаещите се от подкрепа, да даваме и получаваме обич и уважение.

Нека във всеки дом да има повече светлина и любов. Да се родят повече деца и всеки да се радва на успехи в своето начинание.

Най-искрено ви пожелавам здраве, сбъднати мечти, а любимият ни Бургас да се радва на благоденствие.

Честита Нова година!"

Коментари

Още от последните новини