Какви са новите продукти във 4sales.bg?

Какви са новите продукти във 4sales.bg? - E-Burgas.com

 

Малко са сайтовете за търговия, които успяват да поддържат отлично съотношение между цена и качество, както и да предлагат винаги голямо продуктово разнообразие. От онлайн магазин за китайски стоки 4sales представят новите си продукти и предимствата от пазаруването при тях.

Каква е гаранцията за качество на китайските стоки във 4sales?

Често хората се съмняват в качеството на отделните продукти в различните онлайн магазини, особено ако подобни търговски обекти са непознати и новостартиращи. Произходът на продукцията е неясен, доколко компетентна е консултацията също е под въпрос, а лоялността на търговеца спрямо клиентите не е ясна.

4sales е онлайн магазин, който е над 12 години на българския пазар и вече е познат сред широк кръг от местни потребители. Стоките в сайта са с доказано високо качество и продължителна гаранция, тъй като пристигат директно от вносителя. От компанията "ФАНГО - БГ" ЕООД, която стои зад проекта 4sales твърдят, че работят само с оторизираните за страната дилъри, което осигурява най-добро качество и продължителна гаранция.

Защо са толкова евтини?

Както споменават от компанията, те работят директно с вносителя за страната и не използват услугите на посредници. Това им позволява значително да намалят разходната си част. При пазаруването на едро е възможно договарянето на преференциални стокови цени, а добре оптимизираната работна система и финансова култура във фирмата допълнително позволяват минимизиране на разходите. Ето как, без компромиси в сайта всичко е качествено и евтино.

Какви нови продукти има в магазина?

Продуктовото обновяване във 4sales е доста динамично и разнообразно. Поддържаните категории и подкатегории обхващат различни сфери от живота: здравето и красотата, забавлението и свободното време, дома, градината, автомобила, технологиите, модата и каквото друго се сетите. Зареждането на стоки е почти всекидневно и след Нова Година са подготвени страхотни изненади във вид на достъпни продукти на дребно:

  • когато ви е скучно – добавени са множество технологични устройства и аксесоари за забавление и приятни изживявания;
  • за отлична външност – на разположение са различни комплекти от сенки, за маникюр, за уста, за най-добро ухание;
  • за здравословни ястия и напитки – подходящите уреди в кухнята позволяват бързото и качествено приготвяне на желаните храни и напитки;
  • за автомобила и неговата функционалност – наличието на подходяща навигация, осветление, озвучение и сигнални апаратури ще направи комфорта от шофирането и безопасността още по-големи.

Най-хубавата новина за хората с ограничен бюджет е, че от 4sales дават възможност за пазаруване и на изплащане, с гъвкави лизингови схеми и периоди за връщане.

Коментари