Как да използваме бонусите и правилата на Winbet в наша полза?

Как да използваме бонусите и правилата на Winbet в наша полза? - E-Burgas.com

Уинбет е една от букмейкърските компании в България, която предлага най-добрите бонуси за своите нови и настоящи клиенти. В тази статия ще разгледаме как да се възползваме от тях възможно най-ефективно в наша полза.

Първият бонус, с който ще се срещнете, е този за нови клиенти – допълнителна сума върху вашия първи депозит. Winbet BG има определени правила и условия за използване на този бонус, за да предотврати злоупотреби. Но това не е нещо лошо, а напротив. Това е рамка, която да използваме, за да максимизираме ползите.

Какви са условията и какво значат те за нас?

За да можем да изтеглим сумата, включително получения бонус, ние трябва да превъртим общата сума на депозита и бонуса шест пъти. Това трябва да се случи в рамките на 30 дни. Напълно достатъчно време, за да се справим.

Първото изискване е, че трябва да правим залози на коефициенти не по-малки от 1.30. Но когато се замислим, това всъщност не е никакво ограничение. Защото 1.30 е доста нисък коефициент. В същото време отговаря на 30% печалба при успех.

Каква стратегия да използваме – ниски или високи коефициенти?

Първият ни съвет е да се придържате към посочения коефициент, защото дава сериозна вероятност за успешно предвиждане по подразбиране. А тук нашата цел е да натрупаме оборот. Оборотът е на практика стойността на залозите, които правим, без значение дали са печеливши или губещи. По-високият коефициент на хартия ни дава повече средства за залог в последствие, при печалба, но там загубите са доста по-чести и всъщност банката може да намалее много бързо. Най-разумното е да се специализираме в няколко пазара, които предлагат по-ниски коефициенти. Целта ни е да не позволяваме на банката да намалее пред това да я разрастваме, рискувайки провал. Да имаме достатъчно средства за множество залози едновременно. Все пак сумата на бонуса е достатъчно голяма сама по себе си.

На какво да залагаме с коефициент около 1.30?

Очевидно първосигналният избор е да търсим спортни срещи с изразен фаворит, който предлага такъв коефициент. Но всъщност има много варианти, при които случайността има много по-малка роля върху залога ни.

Един такъв пример са залозите за над 1.5 гола. С малко боравене със статистика можем да открием първенства, отбори и конкретни съперничества, при които вероятността да има поне 2 гола в срещата е много голяма. И не ни интересува кой отбор ще ги отбележи. Просто трябва да се случи. Другият ни вариант е да търсим обратното - под 3.5 гола. Отново линия, която ни позволява да открием събития, при които е почти сигурно това да се случи.

По-сигурна алтернатива на предвиждането на краен победител е пазара „Равенство няма залог“. Там се застраховаме, че няма да загубим залога при равенство. Подобен ефект може да се получи и при използването на хендикап линии, получавайки голова преднина за единия отбор.

За финал нещо, което ще ви е от голяма полза. В това проучване може да разберете повече за мачовете, в които няма голове. Така ще можете да се предпазите от това да попаднете на такъв. Но не се опитвайте да ги предвиждате – лоша стратегия е.

Какви възможности за залог на живо имаме при този коефициент?

Предимството на това да играем в секция „На живо“ е, че там няма нужда да чакаме 90 минути, за да бъде уреден нашия залог. Един пример би бил залог за краен победител или двоен шанс, след като по-голямата част от срещата е изминала. Намираме мач с такъв коефициент, според ситуацията в мача, залагаме и след 15-20-30 минути залогът ни е уреден. Така можем да направим по-голям оборот за по-кратко време.

Следейки срещите на живо, ние имаме възможност за по-различен поглед върху маркета за над голове, където да използваме линията 0.5 гола. Там имаме нужда от само едно попадение за печалба.

Друга възможност е да следим за мачове, които са във второто си полувреме и нямат попадения. С малко късмет можем да получим нужния коефициент за това, че двата отбора няма да отбележат гол. И времето ще е на нашата страна.

За какво трябва да внимаваме при превъртането на бонуса?

· При превъртането на депозита и бонуса, фишовете затворени с „Кеш аут“ не участват във формирането на оборота.

· Във формирането на оборота не участват повтарящи се залози на едно и също събитие, колонка или система.

· Не са включени и взаимно свързани пазари и отделни предвиждания за едно и също събитие, система или колонка. Например да направим залог едновременно за под и над 2.5 гола.

Ако имате предвид тези неща, направите сцелесъобразна стратегия и я следвате отговорно, ще превъртите бонуса си без особени трудности.

Коментари

Още от последните новини