Къде ще почивате това лято? (анкета)

Къде ще почивате това лято? (анкета) - E-Burgas.com

Летен сезон 2020 ще бъде по-различен за туризма от всички досега. Очаква се хотелите и къщите за гости по Черноморието ще разчита предимно на български туристи, заради извънредната обстановка с Covid-19 в целият свят. Сезонът вече започна, макар и с голямо закъснение.

По курортите на юг от Бургас вече втори пореден уикенд се забелязва голям поток от вътрешността на страната, което дава надежда на брашна, че сезонът ще бъде спасен. Бетонът по морето и лошите условия за къмпингуване обаче отказват все повече българи, а доказателството за това са опашките на границата с Гърция, която от своя страна също страда от кризата и драстично свали цените то лято. 

Условията за туризъм това лято са по-особени и поради друга причина. Голяма част от работещите българи излязоха в принудителна отпуска в разгара на пандемията през март и април, когато голяма част от бизнеса затвори врати. Други пък бяха директно уволнени и все още изпитват затруднение да си намерят работа. За тази графа българи почивката със сигурност няма да бъде на дневен ред, тъй като техните приоритети са съвсем други.

От e-Burgas.com решихме да направим проучване какви са нагласите на нашите читатели за това лято със следната анкета:

Анкета
Коментари

Още от последните новини