Гранд Хотел и СПА Приморец за поредна година е изборът за сцена на Мисис Бургас

Гранд Хотел и СПА Приморец за поредна година е изборът за сцена на Мисис Бургас - E-Burgas.com

Престижният конкурс ще се проведе на 22 март от 19:30 часа

За трета поредна година организаторите на "Мисис Бургас" избират за бляскава сцена на престижния конкурс Гранд Хотел и СПА Приморец. Събитието, на което ще бъде избрана най-красивата омъжена дама ще започне от 19:30 часа на 22 март.

Всички дами от Бургас, които се радват на щастлив семеен живот и успешна кариера, могат да заявят участие в конкурса. За целта, трябва да изпратят на имейл [email protected] или на официалната страница на "Мисис Бургас" във фейсбук следната информация: три имена, възраст, височина, снимки в цял ръст и портретна, телефон за връзка, кратка информация за себе си. Записванията са отворени до края на февруари месец.

По традиция, конкурсът подкрепя благородна кауза. Тази година организаторите застават в подкрепа на децата от Танцова формация "Петлите" и техния спектакъл "Легендата". Постановката ще бъде показана на 12 март в Държавна Опера - Бургас. Събитието ще уважат всички участнички в конкурса "Мисис Бургас" 2019. Инициативата цели събиране на средства, които да обезпечат участието на "Петлите" на предстоящ международен танцов фестивал, който ще се състои през юни в Италия.

Лице на тазгодишната кампания на "Мисис Бургас" е победителката от 2018-та: прекрасната Вержиния Иванова. Жури на конкурса са познати личности от родния хайлайф и известни български общественици. Сред тях е дерматологът от център "Мирабел" д-р Мирослав Драголов. Водеща на престижния форум ще бъде Натали Аведисян, позната от телевизионния екран. Организаторите обещават елегантен, весел и бляскав празник, на който красотата ще дефилира в цялата си прелест, в изисканата обстановка на единствения 5-звезден бургаски Гранд.  

Коментари

Още от последните новини