Гранд Хотел и СПА Приморец кани всички дами  на бляскав празничен 8-ми март

Гранд Хотел и СПА Приморец кани всички дами  на бляскав празничен 8-ми март - E-Burgas.com

Специално за деня, всички Жени избрали да се разкрасят в СПА център "6th Sense" ще получат подарък-изненада

По случай 8-ми март - Международния ден на жената и майката, Гранд Хотел и СПА Приморец кани всички дами на един забавен и бляскав празник. Куверт - няма, но пък хубавата музика е гарантирана, като за нея грижата ще има специален DJ. Меню? Каквото си изберете - а кулинарните изкушения на шеф Ивелин Кръстев и неговия екип са не едно и две. Вземете приятелките си и заповядайте - добре сте дошли!

Държим да подчертаем, че 8-ми март не е единствения ден, в който Гранд Хотел и СПА Приморец празнува дамите в цялата им прелест и всичките им пълнокръвни роли. Всеки ден, екипът на 5-звездното бургаско бижу се грижи с удоволствие за техния отличен вид и прекрасно настроение. В СПА център "6th Sense" в хотела, на площ от 3000 кв.м. ще откриете  фризьорски салон, маникюрист, козметик, фитнес център, басейн, иновативни терапии, класни козметични продукти, квалифицирани терапевти и масажисти, които имат една цел: Вашите добро здраве и отлична визия. 

Специално за 8-ми март, Гранд Хотел и СПА Приморец е приготвил специални изненади за всички дами, избрали да се доверят за празника на СПА център "6th Sense" - без значение дали за процедура за лице, масаж, изящен маникюр или пък различна, нова прическа. Избирате вие - а менюто СПА глезотии тук е повече от богато. 

Гранд Хотел и СПА Приморец предлага лустрото на една съвременна европейска приказка, сякаш оживяла изпод майсторската четка на умел художник. Тук всеки класен детайл е на точното си място, а дискретният и ненатрапчив сервиз е закон. Празник в Гранд Хотел и СПА Приморец означава пир за сетивата - изискан, вкусен, пъстър - но някак, премерен, в точните граници, луксозен подарък. Заслужавате го!  

За повече информация и резервации:  +359 56 8 12345 | [email protected]


 

Коментари

Още от последните новини