Гледайте великолепната Жулиет Бинош във филма „Тази, която не съм“

 Гледайте великолепната Жулиет Бинош във филма „Тази, която не съм“ - E-Burgas.com

Историята по романа на Камий Лоранс оживява на голям екран в Културен център "Морско казино" с изключителния талант на Жулиет Бинош. Прожекцията е част от инициативата "Кино за приятели", а бургаската публика ще може да ѝ се наслади на 21 февруари /петък/ от 19.00 часа, зала "Петя Дубарова".

Героинята на Бинош Клер е преподавател по литература, около 50-те, наскоро разведена, която поддържа половинчата връзка с по-млад от нея мъж, но започва и недодялан флирт в социалните мрежи с друг. Клер си създава фалшив фейсбук профил на 24-годишна жена. За целта използва снимка на хубава млада брюнетка. Първоначалната ѝ идея е да следи своя любовник Людо, но се сприятелява с най-добрия му приятел Алекс. Двамата започват да обменят съобщения и фалшивото им приятелство скоро прераства във фалшива любовна афера.

"Кино за приятели" е събитие, което популяризира интересни филмови заглавия от европейското кино. Културната проява се реализира от 6А МЕДИА Ентъртеймънт и културна организация "Арт Ателие" в партньорство с Община Бургас.

Билетите са в продажба на цени - 8 лева. За пенсионери, ученици и студенти - 6 лева. Местата са ограничени.

Коментари

Още от последните новини