Ето какви отстъпки в цените предлагат в бургаската "Прайм Клиник"

Ето какви отстъпки в цените предлагат в бургаската

За целия месец октомври, медицински център "Прайм Клиниик" обявява отстъпка от 50 процента от цената на интервенциите, свързани с лигиране на хемороиди за пациенти, които са ползвали услугите на медицинския център през месец септември.

Телефонът за справки и записване на часове е 0887 105 004.

Медицински център Прайм Клиник се намира в комплекс „Изгрев” в Бургас. В специализираните кабинети там се извършва диагностика и лечение на болести на жлъчката и черния дроб и панкреаса като кисти и тумори на черния дроб и панкреаса, безкръвни операции при жлъчно-каменна болест, болести на ануса и перианалното пространство /фисури, фистули, киста на опашната кост, безкръвно лечение на хемороиди - бендинг/, болести на хранопровод, стомах, тънко и дебело черво, болести на щитовидната и млечната жлеза, оперативно лечение на харния, премахване на кожни образувания с лазер, оперативно лечение чрез методите на пластичната хирургия, хирургично лечение на кожни тумори. С помощта на високоспециализирана модерна апаратура се правят гастроскопии, колоноскопии и оперативно лечение на полипи и туморни образувания.

В Парйм Клиник функционира успешно и център за лечение на трудно зарастващи рани /диабетно стъпало, варикозни рани, декубитус/.

Правят се и следните видове медицински  манипулации: амбулаторни операции, поставяне и смяна на уретрален катетър, смена на превръзка и сваляне  на конци, венозни, мускулни и подкожни инжекции, поставяне на абокат и вливания, поставяне на пирсинг и обеци.

Извършват се и профилактични прегледи и изследвания-пълен пакет кръвни изследвания, хормони, туморни маркери, ендоскопски процедури според показнаията, кардиограма, при мъжете PSA тест за профилактика на рак на простата и туморни маркери за профилактика на рак на гърда и на яйчници, ехография на коремни органи.

 

 

Коментари

Още от последните новини