Ето ги бургаските абитуриенти

Ето ги бургаските абитуриенти - E-Burgas.com

Стажант-репортерът на сайта е-Бургас Силвана Бодурова беше една от най-красивите абитуриентки на Търговската гимназия. Нашето момиче беше с  изключително красива стилна червена рокля и естествено спуснати коси. Отличничката на училището, заедно със своите съуеници ще отпразнуват завършването си в Слънчев бряг, където ще бъдат и останалите бургаски абитуриенти. 

Тази година  зрелостничките отново бяха заложили на дългите рокли, като червеният цвят беше доминиращ. "Младостта им отива, каквото и да сложат. Много са красиви"-каза възрастна дама, която изпращаше внучката си и търпеливо изчакваше снимка с абитуриентката. 

"Сложих костюм и вратовръзка, но имам и други дрехи за дискотеката по-късно"-сподели пред е-Бургас зрелостник, който беше заложил на стилен костюм в тъмно синьо. Тази година изненади в облеклото при момчетата не успяхме да забележим. Повечето бяха с костюми от черно до търмно синьо. 

Отброяване от 1 до 12, викове "Ние сме номер едно", снимки с учители и роднини и много усмивки, балони допълваха атмосферата на вечерта. 

Галерия
Коментари