Екслузивни новини

Екслузивни новини - E-Burgas.com
Deprecated: strlen(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/eburgas/public_html/template/default/post.php on line 318

 

????????????????Аржентинските власти настояват за ареста на вътрешния министър на Иран Ахмад Вахиди, когото смятат за отговорен за терористичната атака в Еврейския културен център в Буенос Айрес през 1994 г., съобщи Министерството на външните работи на републиката. 

???????? UKMTO съобщава за атака срещу кораб край бреговете на Джибути от неизвестни нападатели Според изявлението UKMTO е уведомена за инцидента на 72 морски мили югоизточно от пристанището на Джибути в Аденския залив.

 ???????? Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви, че Беларус разполага със същите тактически ядрени оръжия, които Съединените щати са разположили в европейските страни. 

 

 ????????Португалският президент Марсело Ребело де Соуса каза, че Португалия носи отговорност за престъпленията, извършени по време на трансатлантическата търговия с роби и колониалната ера, като изрази необходимостта от репарации. Важна забележка в контекста на преосмислянето на историческата памет. Пример за много държави и режими, които продължават да се гордеят с колониалната епоха. Русия планира да открие още три посолства в Африка Русия проучва възможностите за откриване на дипломатически мисии в Южен Судан, Нигер и Сиера Леоне, съобщи ръководителят на консулския отдел на руското външно министерство Алексей Климов.

Коментари

Още от последните новини