Efirbetcom:  Какво е фентъзи футбол и как да станем треньори на собствен отбор

Efirbetcom:  Какво е фентъзи футбол и как да станем треньори на собствен отбор - E-Burgas.com

Мечтали ли сте си да ръководите свой собствен футболен отбор? Най-вероятно всеки любител на спорта би отговорил с „да“. А сега си представете, че е възможно не просто да имате свой тим, съставен от известни български играчи, но и да изкарвате пари от мачовете…

Ако това ви звучи напълно невъзможно, то е крайно време да се запознаете с фентъзи футбола и Виртуалната лига. И макар заглавието да подсказва, че става въпрос за нещо като компютърна игра, този хазартен феномен е нещо много повече от начин за разпускане. Фентъзи футболът е виртуална симулация в реално време, която ви позволява да печелите истински пари чрез изиграните мачове на вашия тим. 

И ако дотук фентъзи футболът звучи просто интересно, нещата стават наистина интригуващи, щом се разгледа в детайли. Трябва да се отбележи, че всеки един отбор в играта е уникален, тъй като се създава от самия участник, но едновременно с това е и свързан с действителността, понеже представянето на футболистите е пряко свързано с представянето на реалните български спортисти . Така вашите виртуални играчи имат уникално представяне в симулацията, което се влияе от два фактора: реалното развитие на футбола и вашето умение за спортна стратегия и мениджмънт.

След като споменахме в детайли какво представлява фентъзи футболът, е време да видим и какви са основните правила. Разбира се, всеки нов участник трябва първо да се регистрира в системата на платформата за залози, като създаде свой профил. Подробности за това, както и пълните правила на виртуалната лига, можете да намерите в сайта на Палмс Бет, където се предлагат спортни залози и казино онлайн. Там можете да намерите и описателно видео с основните стъпки за регистрация и игра, така и пълните Общи условия на услугата.

След като се регистрирате в приложението, вие трябва само да изберете „Стая“(така се наричат сървърите на Виртуалната лига) и вече сте част от света на фентъзи футбола. Първата ви стъпка е да направите своя уникална комбинация от футболисти и да изберете схема на игра. Можете да закупите до 15 играча, като за целта разполагате с 10 000 лева. След това трябва да определите кои играчи ще са титуляри. Последната стъпка преди отборът ви да се отправи към терена е да назначите позиции на своите футболисти. Важно е да обърнете внимание кой от наетите от вас играчи ще носи титлата Капитан. Причината за това е, че в края на играта точките на Капитана се удвояват.

Самата игра представлява детайлна симулация на реален двубой. Вашият отбор  ще премине през поредица от голови положения, сложни разигравания, нарушения, засади и т.н. Това ще доведе до отбелязани голове, пропуснати ситуации, жълти картони, автоголове и др. Именно това ще определи и изхода на играта, като за целта се гледа не само головата разлика, но и общите точки, натрупани от двата отбора. Точките се присъждат или отнемат чрез сложна система, която можете да намерите в Общите условия на играта. Печалбата от направения в началото залог отива при играча, чийто отбор има повече натрупани точки.

Благодарение на тази проста система, печеленето на пари от ваш собствен отбор е напълно постижимо още днес.
 

Коментари

Още от последните новини