Един от най-успешните бургаски клубове пак напълни торбата с медали (Снимки)

Един от най-успешните бургаски клубове пак напълни торбата с медали (Снимки) - E-Burgas.com

Един от най-успешните спортни клубове в Бургас, и с най-много постижения – Shore Invaders за пореден път се завърна от състезание с пълна торба с медали. Този път състезателите по планинско колоездене завоюваха четири медала на Mini DH – Petrich 2017, като клуба бе отличен и с медал за най-добро отборно представяне.

Треньорът Николай Желев заведе общо шест от своите състезатели на трасето в най-стръмната планина у нас Беласица, като по думите му, трасето спокойно би могло да покрие и изискванията за мъжките състезания.

Най-добре се представи Кристиян Бакалов, който вече се състезава в категорията до 17-годишни байкъри. Той се оказа най-добре подготвен за стръмното трасе и завоюва златен медал. При 15-годишните Коки Желев се добра до бронз, а най-новият състезател на бургазлии – Павлин Маринов (12г) от Сопот също спечели бронзов медал.

Състезателите от байк училището продължават с тренировките на учебното си трасе в Бургас, а всяка неделя карат и на другото тренировъчно трасе в гората край Отманли.

Галерия
Коментари

Още от последните новини