До Ахтопол и обратно с Porsche - тайните на един по-различен тест-драйв

До Ахтопол и обратно с Porsche - тайните на един  по-различен тест-драйв - E-Burgas.com

Домакинът на Porsche Road Tour в Бургас Гранд Хотел и СПА Приморец днес празнува 60 години

Днес е третият ден от Porsche Road Tour събитията в Бургас. Домакин на световния бранд в морския град е Гранд Хотел и СПА Приморец, който днес празнува 60-и рожден ден. Той е базата, в която нощуват осем от знаковите модели (общо десет автомобила) на прочутата по цял свят марка: 718 Boxter GTS, Panamera Turbo S E Hybrid, 718 Cayman T, 911 C4 S, 911 C2 S, Macan S, Cayenne Turbo и премиерно представеният преди седмица в България Cayenne Coupé Turbo. Грандът на Бургас е и отправна точка за  двудневните морски тест-драйв събития, част от Porsche Road Tour Bulgaria.

На 4 юни бургазлии и гостите на града имаха възможност да разгледат автомобилите, експозирани в Морската градина до ресторант и пиано бар "Нептун", както и да получат информация за тях от екипа на ексклузивния бранда. Въпреки дъжда, бляскавият Porsche автопарк събра многобройна публика. Porsche Road Tour продължи на 5 юни с тест-драйв събития. Днес за втори ден подред, 16 Porsche ентусиасти ще имат ексклузивната възможност да управляват самостоятелно пълната гама Porsche автомобили и да се насладят на изключителните възможности, които всеки един модел предоставя.

Денят ще започне със специален брифинг в градината на рожденика Гранд Хотел и СПА Приморец. На него, участниците в тест-драйв събитието ще получат подробна информация за предстоящото преживяване. Следва вълнуващо пътуване до Ахтопол и обратно. Към впечатляващата колона от осем Porsche автомобила, които ще се придвижват в група, следва да прибавим още два - водещ и затварящ колоната автомобили, управлявани от официалните представители и вносители на бранда в България - Orchid Sports Cars. Сред техните водачи ще бъде лично Невен Гъдев, Мениджър Продажби на компанията и единствен сертифициран за България Porsche инструктор. Затова, ако днес имате път до Ахтопол и обратно, ще имате възможност да видите колона от десет разкошни Porsche произведения, с елегантни линии и впечатляващи характеристики.

„Изживяването да шофираш Porsche автомобил е несравнимо и много силно, няма с какво да го сравня. След 15 години работа за бранда и стотици курсове, всеки път нещо ме изненадва. Избрахме Гранд Хотел и СПА Приморец за домакин на Porsche Road Tour в Бургас, защото хотелът отлично кореспондира с бранда, който представляваме. Благодарни сме за гостоприемството на много високо ниво и поднасяме поздрави за 60-ия юбилей на хотела“ – сподели г-н Невен Гъдев – преди да се отправи към Ахтопол, начело на елегантната Porsche десетка. Porsche Road Tour ще продължи в дните до 15 юни в редица други български градове.

Коментари

Още от последните новини