Днес ще стане ясен проектокабинетът на ИТН

Днес ще стане ясен проектокабинетът на ИТН - E-Burgas.com

Още днес ще стане ясно името на човека, когото „Има такъв народ” ще предложи за министър-председател. Това обяви депутатът Станислав Балабанов в кулоарите на парламента.

Очаква се около 17:00 часа президентът Румен Радев да връчи първия проучвателен мандат. Кандидатът за премиер на ИТН ще отиде на "Дондуков 2" да го получи.

„Ще запознаем всички вас както с личността на министър-председателя, така и с биографиите на личностите, които сме подготвили за министри в евентуален бъдещ кабинет. Парламентарните групи ще имат една седмица да коментират, обсъдят, преценят. Надявам се да се лишим от емоциите, но в крайна сметка всичко ще стане ясно при натискането на бутоните в пленарната зала”, заяви Балабанов.

По думите му от ИТН очакват подкрепа от „Демократична България” и „Изправи се БГ! Ние идваме!”. Балабанов заяви, че от партията не водят по никакъв начин преговори с ДПС. „Просто ги информирахме, че разчитаме на тяхната подкрепа, но няма да продължим да работим с тях под никаква форма”, каза Балабанов.

„Разчитаме приятелският огън да спре”, каза още Балабанов.

Коментари

Още от последните новини