Димитър Николов пожела на ГЕРБ скоростта на F-16 за евроизборите

Димитър Николов пожела на ГЕРБ скоростта на F-16 за евроизборите - E-Burgas.com

Убеден съм, че ще застанем изключително твърдо и мощно зад бъдещата ни листа за евродепутати, ще подкрепим европейското си семейство в ЕНП и водещия ни кандидат за бъдещ председател на ЕК Манфред Вебер. Със скоростта на F-16 към нова победа.

Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов по време на Национална среща на ГЕРБ за европейските избори през май.  На нея присъстват депутати, министри, ръководители на местни структури, еврокомисарят Мария Габриел, премиерът Бойко Борисов и други.

"Вместо да генерираме фалшиви новини, ние просто трябва да показваме на нашите избиратели и съграждани” заяви още Николов. 

„Бързо забравиха хората какво сме направили, защото го направихме бързо. И за това бързо забравиха. Не трябва да седнем на мисълта за резултатите, които сме постигнали и здравите структури. Ако тръгна по градовете, кмет по кмет, няма град без нещо, което не е направено. В същото време сме толкова силни, а ви няма имунитета и съпротивителната сила“, коментира премиерът Бойко Борисов.

Той призна, че подкрепата към ГЕРБ намалява, макар и партията да остава първо политическа сила.

Но от първото правителство само аз и Томислав Дончев сме още в правителството. Всеки ден се говори за корупция. Защо? Ако вие не си вземете мерки да си почистите къщичките по места, рано или късно това ще избие – дали суджук или друго, ще избие. Ние трябва да внимаваме много дали не сме се превърнали в нещо такова, за което ни обвиняват и ако не сме – да не го допуснем. Всеки един трябва да се замисли – защо ни избраха преди 10 години, защо ни връщаха всеки път. Всеки трябва да си помисли къде има грешка, включително и аз. В момента най-корумпираните хора говорят за корупция”, допълни министър-председателят.

Коментари

Още от последните новини

Светът
Димитър Николов пожела на ГЕРБ скоростта на F-16 за евроизборите - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Димитър Николов пожела на ГЕРБ скоростта на F-16 за евроизборите - E-Burgas.com

Африка