Диаманти и български шевици върху тоалетите на кандидатките за Мис Созопол 2024

Диаманти и български шевици върху тоалетите на кандидатките за Мис Созопол 2024 - E-Burgas.com

 

 
   Десет участнички в надпреварата за короната на Мис Созопол вече тръпнат в очакване коя ще е коронованата красавица, която ще получи право да се яви на конкурса Мис България. Официалната церемония ще се състои на 8-ми август от 20:00 часа в емблематичния замък "Влюбен във вятъра" в Равадиново. Момичетата ще дефилират в три тура, като журито ще оценява не само тяхната красота, но и сценично поведение и интелект.
    В първи тур изненада ни е подготвила модна къща "Маджаро", която за първи път ще бъде представена официално в България. Колекцията на дизайнерката Мая Маджарова триумфира в Саудитска Арабия, където получи изключително високи оценки, заради българските шевици вплетени в тоалетите. Уникалният дизайн е съчетан и с кристали върху дрехите.
    Във втори тур участничките в Мис Созопол ще дефилират с първата в света марка бански костюми в позлатени орнаменти и украсени с естествени диаманти. Това са луксозните бански “By Gaël”, чийто създател е Гаел Бонел Санчез. Колекцията е ограничена само до 111 бройки в световен мащаб. Марката съчетава безупречно майсторство с най-фините материи, набавени от цял свят.
    Всеки, който желае да се потопи в приказния свят на атракцион номер 1 в България - замъкът "Влюбен във вятъра" и избора на Мис Созопол 2024, може да резервира своето място на телефон: 0700 800 58
 
 
Галерия
Коментари

Още от последните новини