Деца припаднаха на концерт на „Планета“

Деца припаднаха на концерт на „Планета“ - E-Burgas.com

Пайтер-концерт

Над 10 000 благоевградчани куфяха на концерта на фолкизпълнителите на "Планета Пайнер - Лято 2014" в Благоевград. Най-голям интерес на концерта предизвика Кали. Тя бе дошла с 3-месечния си син Александър и го накърми пред сцената, пише в. "Вяра".

Петима младежи обаче бяха откарани по спешност в болница в Благоевград в нетрезво състояние след концерта. Групата изправи на нокти медиците в спешното отделение, които повече от три часа се бориха да спасят живота им след солидния пиянски запой. Младежите са доведени от свои приятели директно от площада, където се състоя концертът. В най-тежко състояние е прието младо момиче, което се напило до умопомрачение от радост, че вижда любимите си изпълнители. Девойката била много зле, прелята й е една банка, след което е трябвало да остане в реанимацията, но по нейно настояване си тръгнала.

Очевидци твърдят, че след като била свестена, първият въпрос, който задала на лекарите, бил: „Свършиха ли да пеят? Трябваше да се снимам с Константин и Илиян, искам да си ходя". На останалите четирима лекарите приблизително три часа преливали банки, за да ги свестят. След като били стабилизирани, медиците извикали родителите им, за да си ги прибират у дома.

Коментари

Още от последните новини