ДБГ откри офиси по малките населени места

ДБГ откри офиси по малките населени места - E-Burgas.com

Знаем, че малките хора не са важни за големите партии. Вече доказаха това, като не допуснаха в Бургас да има райониране и избираеми районни кметове, каза кандидатът за кмет Живко Табаков

Няма втора ръка бургазлии. С това послание кандидатът за кмет на „Движение България на гражданите” Живко Табаков откри предизборни офиси в малките населени места в община Бургас. Той, придружен с лицата от листата си за общински съветници, представи пред хората програмата, която може да промени живота на бургазлии в рамките само на 3 години. В офисите всички живеещи в населеното място ще могат да се запознаят с предизборната програма на ДБГ и ще имат възможност да кажат за своите проблеми и нужди.

Табаков бе категоричен, че през последните 12 години ГЕРБ е залагал на мащабни фасадни проекти и лустростване на Централна градска част, а крайните комплекси и квартали са били пренебрегвани. С тези си действия той даде ясен знак, че предизборната кампания не трябва да се води само по централните улици и площади, но и по кварталите и селата.

„Знаем, че малките хора не са важни за големите партии. Вече доказаха това, като не допуснаха в Бургас да има райониране и избираеми районни кметове. С избираемите районни кметове щеше да има повече ефективност, контрол и конкуренция в местното управление. Ние искаме по-ефективно управление, съобразено с нуждите на конкретния район, както и това гражданите да избират и контролират пряко повече длъжности и ще продължим да водим тази политика. Само така няма да имаме кметове-статисти, а качествени хора, които са запознати с проблемите на дадения район и имат желанието да работят съвместно с населението”, каза Живко Табаков.

Откриването на офисите са само първата част от предизборните срещи на Табаков и кандидатите му от листата за Общински съвет с жителите на всички съставни селища и квартали в общината. Тепърва там ще се организират още мероприятия, като програмата за тях ще бъде обявена във Фейсбук страницата на Живко Табаков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари

Още от последните новини