Цяла плеяда красавици ще дефилират на най-голямото благотворително ревю в Бургас: Lady's Fashion Trends

Цяла плеяда красавици ще дефилират на най-голямото благотворително ревю в Бургас: Lady's Fashion Trends - E-Burgas.com

Бляскавото събитие ще се проведе на 23 февруари в Гранд Хотел и СПА Приморец

Най-голямото благотворително ревю на Бургас Lady's Fashion Trends, ще събере цяла плеяда красавици. На 23 февруари в Гранд Хотел и СПА Приморец, по котешката пътечка ще минат победителките от най-престижните конкурси за красота по родното Черноморие. Сред тях са победителките в миналогодишния Мисис Бургас - Надя Недялкова, Кристина Стаматова и Ваня Димитрова, Мисис България Юнивърсал Валя Жекова, вице Мис България за 2016 и 2017г. Рени Радева и Йовита Георгиева, Мис Созопол 2017 Габриела Панайотова и други.

Прекрасните дами ще покажат актуални булчински, официални и спортно-елегантни тоалети, дело на популярни и обичани бургаски модни брандове. Прическите на моделите са доверени на салон "V.I.P. Christian of Roma", а макиажът на топ гримьорката Теодора Калчева. Допълнителен блясък към събитието ще добавят изисканите бижута от най-новата колекция на "Сваровски", които ще допълват цялостната визия на моделите.

Lady's Fashion Trends е изцяло благотворително събитие, инициирано за 2018г. от Йовита Георгиева - Кралица на Бургас и първа подгласничка на Мис България за 2017г. Входът е само с покани, като събраните от продажбата им средства ще бъдат дарени на танцов клуб "Нефтохимик - 78". Водещ на ивента ще е прекрасната Гери Дончева.

Галерия
Коментари

Още от последните новини