Бургазлия: Гларуси масово крадат закуски от ръцете на хората, поне поставете табели!

Бургазлия: Гларуси масово крадат закуски от ръцете на хората, поне поставете табели!  - E-Burgas.com

Табели с надпис "Пазете храната си от гларуси" да бъдат поставени в Бургас. Това предлага бургазлията Георги Мархолев, който пусна коментар във Фейсбук и предизвика буквално стотици коментари по темата. Публикацията му бе адресирана "официално към кмета на Бургас и Общинските отговорници". 

Мархолев обръща внимание на ниско прелитащите и атакуващи самостоятелно или в "организирани групи гларуси" най-вече по улица "Богориди". 

"Атакуват хора, които са си закупили закуски, пици, дюнери и подобни утоляващи глада субстанции! Отвличат обектите, които захранват от ръцете на миряните!!! Пораженията са големи както от финансов, така и от морален и духовен характер! Също така граждани от различни възрасти карат велосипеди или подобни също така и моторизирани двуколки с висока скорост и така застрашават здравето и живота на гражданите, предполагам повечето от които са си загубили вече закуските!" пише гневният Мархолев. 

Той предлага да бъде поставена табела  "Пазете храната си от гларуси", която да бъде поставена в отсечката от ул. "Лермонтов" до ул. "Цар Симеон".

Мархолев има предложение и относно велосипедистите по "Богириди" и "Александровска", като настоява те да бъдат санкционирани от велополиция. 

Голяма част от коментарите под публикацията подкрепят тезата на бургазлията, но много от тях иронизират идеята му. Някои шеговити предложения предлагат да бъдат поставени снайперисти, които да стрелят по гларусите или просто на птиците да бъдат поставени намордници. 

 

Коментари

Още от последните новини