Бургаският авиомузей и "Аква Калиде" ще се борят за приз на годишните награди на Министерството на туризма (Видео)

Бургаският авиомузей и

На 21 ноември стартира онлайн гласуването за Годишните награди в туризма, организирани за втора поредна година от Министерство на туризма. Инициативата има за цел да допринесе за популяризирането на българския туризъм, като представи пред публиката разнообразните дестинации, събития и дадености на страната, които я превръщат в целогодишна дестинация. Целта на конкурса е да бъдат представени и поощрени всички, които полагат усилия  за устойчивото развитие на туризма в България.

И тази година Община Бургас участва в конкурса с два свои обекта - Туристически комплекс "Акве калиде" в категория "Туристически атракции" и Авиомузей - Бургас в категория "Иновации".

Можете да подкрепите бургаските обекти тук:

-          Туристически комплекс "Акве калиде" в категория "Туристически атракции": http://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/

-          Авиомузей - Бургас в категория "Иновации": http://tourismawards.bg/cat/inovacii/

Обективните резултати в конкурса ще бъдат гарантирани, като гласуването ще бъде ограничено на база IP адреси. За реален глас ще се отчита само едно заявено желание за кандидатура в дадена категория, направено от едно устройство. Всички подадени повторно гласове от същия IP адрес ще се регистрират като недействителни.

В категория "Изборът на Българите" може да гласувате за още два обекта в град Бургас - Природозащитен център "Пода" и Храм-паметник "Св. св. Кирил и Методий": http://tourismawards.bg/cat/izbor-bulgari/

Видео
Коментари

Още от последните новини