Бургаски барбършоп ще работи един ден без пари в помощ на жена, която се бори с рак

Бургаски барбършоп ще работи един ден без пари в помощ на жена, която се бори с рак  - E-Burgas.com

Веригата салони Barbershop Billionaire's club обяви благородна инициатива и утре ще работи без пари. По този начин служителите ще помогнат на 52-годишната Анета Николова, която се бори с онкологично заболяване.

"Решили сме и тази година да работим един ден без пари. Като на този ден ние няма да взимаме пари от вас, а кой колкото желае може да пусне в кутиите за дарение в салоните ни. На края на работния ден ще отворим кутиите с лайф видео, ще преброим събраните пари и на следващия ден ще ги преведем в банковата сметка на онкоболната" пишат Barbershop Billionaire's club, които имат салони Бургас и в Созопол. 

Анета има злокачествен тумор в лявата гърда и разсейки на белия дроб. Цял живот е работила метачка и си е вадила хляба с честен труд. Сега има нужда от помощ за да се справи с болестта. В момента е на химиотерапии, като следващата трябва да бъде проведена на 7 юли. Държавата помага единствено с 270 лева болнични. ТЕЛК още няма, защото са ѝ казали, че трябва да мине шест месеца от 14 март, когато е бил открит туморът. Всяка от химиотерапиите ѝ е 420 лева.

 

 

 

Коментари

Още от последните новини