Бургас открива летния сезон с холивудско парти в  градината на Гранд Хотел и СПА Приморец

Бургас открива летния сезон с холивудско парти в  градината на Гранд Хотел и СПА Приморец - E-Burgas.com

Вечерта ще включва концерт с филмова музика и танцов спектакъл, всички са поканени

Най-после идва истинско лято! Синоптиците обявиха края на дъждовните дни, в които температурите рязко се движеха между 10 и 30 градуса и обратно. Прибирайте чадърите и се пригответе за парти - време е морски Бургас да отпразнува началото на летния сезон!

Всички са поканени на тържеството, по случай покачването на градусите, слънчевите ласки и настроението. То е с куверт и ще се проведе от 19:30 часа на 6 юли (петък) в лятната градина на Гранд Хотел и СПА Приморец. Посветено е на тема "Холивуд" и ще включва червен килим, папараци и много забава. Ще присъстват разнообразни гости, сред които и лица от родния хайлайф, като пластичния хирург д-р Ангел Енчев.  

Атмосферата ще бъде напълно автентичен летен-в градината-потънал в зеленина-около басейна-парти Холивуд, пресъздаден от дизайнерите на Каза Декор и KARE. Сред атрактивните декорации ще има кристални полилеи, високи над 1,60 свещници, тематично пресъздаване на будоар на звезда и режисьорски кът.

Основната атракция на вечерта ще бъде концерт с филмова музика в изпълнение на 7-членен бенд. Песните са познати и обичани от буквално всички, а много от тях са носители на "Оскар" за филмова музика или пък са част от саундтрака на филми, спечелили това отличие.  

Освен страхотна музика, вечерта ще включва и богата танцова програма. Вихрени салса и мамбо хореографии, ще бъдат показани от балет "Кабарет". 

Разбира се, ще има и шампанско. Като за специална вечер, то също ще бъде специално. Ще празнуваме началото на лятото с шампанско с облаци в него - силно изстуден Cloudem. Ако не сте от любителите на градусните напитки, то отново ще имате възможност да се насладите на вкуса му - защото Cloudem се предлага и в безалкохолен вариант.

Лятната вечер ще включва и меню в четири степени кулинарни изкушения, дело на шеф Ивелин Кръстев от Средиземноморски ресторант "Салини" и неговия екип. "Черешката на тортата" в него, всъщност изобщо не е черешка, а виртуозен многокомпонентен десерт, който специално за вечерта ще приготви Le Cordon Bleu шеф Sitki Senturk. 

Вечерта, с която Бургас ще приветства лятото си има и водещ - очарователната Гери Дончева. Тя ще смени три тоалета, дело на модна къща "Тонена". Ще ги допълват съответни три сета автентични диаманти - предоставени от GIULIAN. 

Организаторите на събитието от Гранд Хотел и СПА Приморец, обещават и други изненади, които също ще бъдат част от богатата програма на вечерта. Посрещнете подобаващо лятото! С лятно парти, в лятната градина на единствения 5-звезден хотел в града, където нощното небе се оглежда в басейна и морските вълни, а звездите ще сте вие! 

Ако желаете - можете да се преобразите като любим актьор - съответно актриса. Ако нямате време да си подарите тази промяна, то заповядайте с елегантна визия - като истинска звезда, избрала да посети събитие от червения килим. Всички са добре дошли! Ще ви очакваме! 

Коментари

Още от последните новини