Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид

Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид - E-Burgas.com
От общините на юг Царево е с най-много нови случаи

Общините Бургас и Царево продължават да държат висок брой новозаразени с коронавирус. За последния отчетен период в областния център положителен тест са дали 86 души, а в южната община – 13.

Бургаска област продължава да е „на червено“ и е сред регионите с най-много новозаразени в цялата страна. В момента няма нито една община от морските, където да няма нови случаи. С висока концентрация на ковид са още Айтос, Несебър, Средец и Карнобат.

Трима души за починали за последните 24 часа в Бургас, засега няма пациенти в реанимацията, но има нови хоспитализирани. Вирусът продължава да покосява в образователната система, където отново има голям брой новозаразени учители и ученици.

Свързани статии
След потопа по Черноморието:Какво остана след водната стихия в "Арапя" (ВИДЕО+СНИМКИ) 38 са новозаразените с ковид у нас 60 са новозаразените с ковид у нас 3,5% са положителните ковид проби у нас Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък В страната вече са налични нови ваксини срещу ковид Нови 121 човека са новозаразени с ковид Новият омикрон вече е у нас 80 души са новозаразените с ковид у нас COVID-19: Излекуваните са повече от новозаразените
Тагове
царево коронавирус ковид
Коментари

Още от последните новини