bTV Media Group: Не сме Божков ТВ!

bTV Media Group: Не сме Божков ТВ! - E-Burgas.com

bTV Media Group публикува официално становище във връзка с неверните според тях твърдения, които са тирижирани в българските медии през последните два дни  .Позицията на медията е провокирана от думи на министър-председателят Бойко Борисов, който пред журналисти, нарече телевизията "Божков ТВ"

"В българското медийно пространство се появиха неверни твърдения.

Ето фактите от bTV Media Group:

1. „Национална лотария“ беше рекламодател в NOVA Broadcasting Group, bTV Media Group и други медии. „Национална лотария“ беше лицензирана от държавата. Компанията беше един от многото рекламодатели.

2. Новините и актуалните предавания на bTV Media Group са абсолютно обективни и безпристрастни. bTV Media Group се придържа към фактите, а ръководството на компанията нито е имало близък контакт с г-н Божков, нито е получавало каквито и да е покани.

В светлината на фактите намираме за тревожно, че премиерът Борисов нарича bTV, телевизия с доказано висока репутация, „Божков ТВ“, на базата на неверни твърдения, разпространени от други медии. bTV работи по най-високите журналистически стандарти, като отразява новините и събитията по обективен и безпристрастен начин."


 

Коментари

Още от последните новини