Брилянтен Нефтохимик смаза ЦСКА в препълнената зала „Младост“, отива на финал! (Снимки)

Брилянтен Нефтохимик смаза ЦСКА в препълнената зала „Младост“, отива на финал! (Снимки) - E-Burgas.com

Отборът на Нефтохимик постигна категоричен успех от 3 победи срещу коравия тим на ЦСКА в полуфиналните плейофи и ще играе на финал в мъжкото ни волейболно първенство.

Тази вечер в препълнената зала „Младост“ супер отбора на Петър Дочев отнесе „армейците“ с 3:1 и по този начин с три поредни успеха, категорично затвори полуфиналите. Бургазлии отстъпиха единствено в третия гейм. След мача Георги Братоев коментира, че това се дължи единствено на отпускане.

В четвъртия гейм Нефтохимик бе безкомпромисен и затвори мача, като водеше убедително през цялото време. И двата отбора бяха подкрепяни от колоритни агитки, а традиционната томбола зарадва зрителите за пореден път.

Сред зрителите бяха треньорът на младежкия ни отбор по футбол до 19 г Ангел Стойков, бившият национал Евгени Иванов –Пушката, един от най-успелите ни треньори по баскетбол Петко Маринов и др.

Финалът отново е на принципа 3 от 5, като бургазлии отново ще гостуват в две от срещите, но вече показаха, че е безкомпромисни дори като гости на ЦСКА. След днешния мач двамата треньори проявиха джентълменство и изказаха добри отзиви за противника, а Сашо Попов дори пожела на Нефтохимик да стане шампион.

Галерия
Коментари

Още от последните новини