Бойко Борисов: С чест можем да кажем, че сме приключили и тертата вълна

Бойко Борисов: С чест можем да кажем, че сме приключили и тертата вълна - E-Burgas.com

С чест можем да кажем, че сме приключили и третата вълна - с намаляването на заболелите. И в същото време, когато институтът „Роберт Кох“ ни вади от рисковата група, мисля, че можем да оставим фактите да говорят, коментаторите - каквото искат. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов, който заедно със здравния министър Костадин Ангелов посрещна пратката от 273 780 дози от ваксината на Pfizer/BioNTech.

Чакахме да стане 10.30 ч., за да се събудят, защото 09.30 ч. им било рано. Аз като ставам в 06.00, 09.30 ми е средата на деня, обърна се към критиците си Борисов.

Ако на ден се ваксинират по 20 000 души, не, малко са, трябва по 30 000 на ден да ваксинирате, защото другия понеделник ще дойдат още толкова ваксини. На макс трябва да се организира системата, обърна се той към здравния министър.

Няма проблеми с дозите, даже през празниците малко ваксинирахме, защото хората ги нямаше в големите градове, твърди премиерът в оставка.

Свързани статии
200 са новозаразените с ковид за денонощие Продължава увеличаването на новите случаи на ковид у нас Бургас на второ място по новозаразени с ковид за денонощието Бургаските болници се подготвят за четвъртата вълна 121 новозаразени с ковид у нас Епидемиолог: Четвъртата вълна вече е у нас 96 са новите случаи на коронавирус у нас Четвърта вълна: Делта вариантът на ковид настъпва в Европа Гранична полиция денонощно охранява кораба с огнище на COVID-19 Ковид погуби моряк от кораб на бургаското пристанище, 11 други са заразени
Тагове
бойко борисов ковид
Коментари

Още от последните новини