Бойко Борисов: С чест можем да кажем, че сме приключили и тертата вълна

Бойко Борисов: С чест можем да кажем, че сме приключили и тертата вълна - E-Burgas.com

С чест можем да кажем, че сме приключили и третата вълна - с намаляването на заболелите. И в същото време, когато институтът „Роберт Кох“ ни вади от рисковата група, мисля, че можем да оставим фактите да говорят, коментаторите - каквото искат. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов, който заедно със здравния министър Костадин Ангелов посрещна пратката от 273 780 дози от ваксината на Pfizer/BioNTech.

Чакахме да стане 10.30 ч., за да се събудят, защото 09.30 ч. им било рано. Аз като ставам в 06.00, 09.30 ми е средата на деня, обърна се към критиците си Борисов.

Ако на ден се ваксинират по 20 000 души, не, малко са, трябва по 30 000 на ден да ваксинирате, защото другия понеделник ще дойдат още толкова ваксини. На макс трябва да се организира системата, обърна се той към здравния министър.

Няма проблеми с дозите, даже през празниците малко ваксинирахме, защото хората ги нямаше в големите градове, твърди премиерът в оставка.

Свързани статии
38 са новозаразените с ковид у нас 60 са новозаразените с ковид у нас 3,5% са положителните ковид проби у нас Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък В страната вече са налични нови ваксини срещу ковид Нови 121 човека са новозаразени с ковид Новият омикрон вече е у нас 80 души са новозаразените с ковид у нас COVID-19: Излекуваните са повече от новозаразените Пет са новозаразените с ковид в Бургаско, нито една жертва в страната
Тагове
бойко борисов ковид
Коментари

Още от последните новини