Атрактивни Дядо Коледовци ваят стилни бради и прически в Бургас

Атрактивни Дядо Коледовци ваят стилни бради и прически в Бургас - E-Burgas.com

Искате да се приведете в готин вид за празниците? Не само има точно място за това в Бургас, ами ще го сторят трима млади Дядо Коледовци и една Снежанка. Атрактивната бръснарница Barbershop Bilionaire’s club, на ул. Любен Каравелов 12А в центъра на Бургас, освен че ще ви приведе в чуден вид, ще повдигне и коледния ви дух.

За това ще се погрижат главния Дядо Коледа на бръснарницата - Ивайло Бошнаков и неговите колеги, които освен че правят красиви бради и прически са се превърнали в истинска атракция за клиентите и преминаващите по центъра бургазлии. Дегизирани тематично, младежите правят скромни подаръци докато работят, а преминаващи граждани често желаят да се снимат с тях.

„В този вид сме, за да придадем коледно настроение на всички, макар и да е малко неудобно по цял ден да носим бради на Дядо Коледа. Идеята е хората да не забравят, че идват празници и да бъдат по-добри и по-усмихнати“, споделя Ивайло.

Те са предвидили да направят скромни подаръчета за всеки клиент, включително и за децата. Бръснарницата работи без почивка до 31 декември включително, а ако желаете да си запазите час можете да се обадите на тел: 0892 246 295, както и да пишете на тяхната фейсбук страница.

Коментари

Още от последните новини