Ахмед Доган дари 1 милион турски лири за пострадалите от труса в Турция

Ахмед Доган дари 1 милион турски лири за пострадалите от труса в Турция - E-Burgas.com

Солидарността в света говори за авторитета на Турция. Позволявам си да направя дарение от 1 милион турски лири за пострадалите. Приемете го като израз на съболезнование и споделяне на надеждата ви за оздравяване и сигурност на вашия живот. Това заяви почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган. Новината съобщи в личната си Facebook страница лидерът на Движението Мустафа Карадайъ. 

Историята на Република Турция е трасирана от много проблеми и предизвикателства, но тя винаги е намирала изход в единството и заедността на нацията, заявява още Ахмед Доган.

Ето цялото послание на Ахмед Доган:

Скъпи братя и сестри! Трагедията, която ви сполетя, е неописуема. Искам да изразя личната си съпричастност към вашите мъки и страдания.

Историята на Република Турция е трасирана от много проблеми и предизвикателства, но тя винаги е намирала изход в единството и заедността на нацията.

Самият факт, че за броени часове и дни Р Турция получи солидарността на голяма част от света, говори изключително много за нейния авторитет в съвременния свят. За това признание всички вие имате място и роля. И ние, като представители на Турския свят, се гордеем с това.

Коментари

Още от последните новини