“Бургас и морето“ наближава! Кои ще са в журито?

“Бургас и морето“ наближава! Кои ще са в журито? - E-Burgas.com
73bc90f8224df4f598cb250827672dcc Двама от най-добрите китаристи на България и доказали се професионалисти стават част от журито на конкурса „Бургас и морето”, съобщиха от пресцентъра на община Бургас. Те ще дадат своите оценки и заедно с колегите си Митко Щерев, Силвия Кацарова, Валентин Пензов, Йордан Георгиев, Атанас Стоянов, Кирил Костадинов, Димитър Маджаров и председателя Михаил Белчев. На тях се пада тежката задача да присъдят наградите на фестивала, до който остават броени дни.32-рото издание на Националния конкурс за песен „Бургас и морето” ще се проведе на 26 юли в Летен театър Бургас от 21.00 часа. В конкурсната програма ще вземат участие едни от най-големите имена в българската поп музика. На сцената ще излязат Петя Буюклиева, Илия Ангелов, Орлин Горанов, Васил Петров, Ралица Ангелова и Георги Дюлгеров, Ваня Костова, Боян Михайлов, Гергана Великова, Антония Маркова, Александър Байчев и Йордан Марков. 

Те ще изпълнят 11-те нови песни от конкурсната програма, а публиката ще може да определи своя фаворит. За първи път водещи на събитието ще бъдат познатите ни от сутрешния блок на „БГ радио” – Симо и Боги /Симеон Колев и Богдана Трифонова/. Специално участие в тазгодишното издание на фестивала ще вземат Фамилия „Тоника”, Михаил Белчев, Силвия Кацарова, Митко Щерев и Илия Ангелов, Тони Димитрова. Те ще представят на публиката едни от най-хубавите си песни.

Всеки, който иска да бъде на 26-ти юли в Летния театър на Бургас може да закупи билет от Касата на театър „Адриана Будевска”. Те ще са в продажба от днес и са на стойност 10 лв., в деня на събитието на касата в Летния театър ще има и билети за правостоящи на стойност 5 лв. БЛИЦ
Коментари

Още от последните новини