19-годишен бургазлия влиза „на топло” 3 години заради грабеж на 56 лева и кутия цигари

19-годишен бургазлия влиза „на топло” 3 години заради грабеж на 56 лева и кутия цигари - E-Burgas.com

Бургаският съд осъди ефективно с 3 години лишаване от свобода 19-годишния Сергей от Бургас, заради извършен грабеж на местна автомивка преди няколко месеца.

Младежът посетил автомивката, на ул. „Индустриална” 33 на 27 октомври, миналата година около 18:30 ч. Пред слисан служител той извадил нож и успял да му открадне 56 лв. и кутия с цигари. От прокуратурата разкриха, че младежът размахал ножа с думите „Ще те наръгам давай парите”.

Наказанието ще бъде изтърпяно при „строг“ режим в затвор.

На горепосочената дата пострадалият, който работил като мияч в автомивката, се намирал в една от клетките за миене на автомобили. Към него се приближил подсъдимият, облечен в анорак, който с груб тон поискал 2 лв. защото му трябвали за кафе. Пострадалият му отговорил, че няма пари. Тогава Сергей извадил ножа, с дължина 11.5 см. и го насочил към пострадалия, като го размахал и му казал „Ще те наръгам, давай парите“. Тогава двамата отишли до съблекалнята, като през цялото време подсъдимият държал ножа. Там пребъркал якето на пострадалия и отнел намиращите се в него вещи. След това напуснал бързо автомивката.

Присъдата на Районен съд – Бургас може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в града.

Коментари

Още от последните новини