Звук и светлина оживяват на сцената на летния театър в Бургас с уникално по рода си модно шоу

Звук и светлина оживяват на сцената на летния театър в Бургас с уникално по рода си модно шоу - E-Burgas.com

Уникално мапинг шоу ще видят бургазлии и гости на града, решили да станат част от конкурса Кралица на Бургас 2018 г. Светлинния спектакъл е представен за първи път в Милано, Италия по време на Седмицата на модата в страната на ботуша. Спектакълът разказва за революцията на еволюцията в България. Минало, настояще и бъдеще се сливат в едно, за да обединят епохата на красотата. Метаморфозата на четири градски красавици ще бъде представена от уникалното светлинно шоу. „Креволюшън" е спектакъл, който обединява класическата изтънченост, силата на младостта, бунтът на нашето съвремие и красотата на обединението. 

За първи път пред бургаска публика ще бъде представен и модния спектакъл „Елементи", вдъхновен от природата и стихийната същност на жената. Автор на спектакъла е бургаския стилист Тодор Тодоров, който добива опит в професионалните прически в различни школи по света. Той ще представи по нестандартен начин прически, обединен от природните елементи огън, вода, въздух и земя. 

Конкурсът Кралица на Бургас 2018г. ще се превърне в истински моден спектакъл за световните модни сцени. Официалните тоалети с които ще дефилират претендентките за короната са дело на дизайнера Стоян Радичев. Гримът на момичетата ще е на талантливата Арсена Андреева, а прическите ще са сътворени от професионалистите  от "ВИП студио Кристиан оф Рома".

Кралица на Бургас 2018 г. ще се проведе в неделя /15 юли/ от 20.30 часа в летния театър на Бургас. Входът е свободен. Нека заедно изберем новата Кралица на Бургас.

Коментари

Още от последните новини