Звездни водещи на сцената на "Мис Влас"

Звездни водещи на сцената на

Най-красивото момиче, сред десетки кандидатки ще получи короната и титлата "Мис Св. Влас" тази неделя, на специално парти в "Планет Клуб" в морския курорт. Кандидатките ще дефилират пред звездно жури в няколко тура и различни облека. Организаторите от модна агенция "Интерсаунд" са предвидили и редица награди за участничките.

Звезден и добре познат тандем ще видим на сцената - водещите Боряна Баташова и Теодор Тодоров - Тео ще се погрижат за доброто настроение за гостите. Двамата имат огромен опит, като са и официалните водещи на най-голямото модно събитие у нас - Sofia Fashion Week, чието издание през септември ще се проведе в столицата. 26-годишният Тео е сред най-търсените и предпочитани лица на модни събития, частни и корпоративни партита в страната, а Боряна е подготвила и изненада за гостите - песен, с която ще поздрави всички дошли на конкурса за красота. Двамата са познати и от редица участия в хитови ТВ-предавания и събития - "Мис България", "Менхънт България", "Lady Universe" и много други.

Редица ВИП-гости от родния елит са потвърдили присъствието си, а афтър-партито се очаква да продължи до зори.

Още за водещите:

Теодор Тодоров - Тео е сред най-популярните и търсени имена на водещи на светски събития и конкурси за красота, като е водил най-големия моден форум - Sofia Fashion Week, вече 3 години. Срещи със световни величини и имена като Амон Карвър - от New York Fashion Week и топ дизайнера Nina Naustdal, засвидетелстват успехите на Тео, който освен всичко се е снимал и в популярния тв-сериал "София - ден и нощ". Изявите му не свършват тук, те продължават с конкурси като "Мис България - Свят", "Менхънт България", "Lady Universe", Sofia Hair Fashion Show, и още редица, които го превръщат в разпознаваемо лице.  

Боряна Баташова е сред най-усмихнатите водещи и лица в страната, била на сцените на редица конкурси и събития - "Бизнес дама на годината",  "Мис България", Sofia Fashion Week, Lady Universe, Менхънт България и още много. Освен прекрасното си представяне като водеща, Боряна има и уникален глас, като изпълненията ѝ, пленяват сърцата на публиката. 

Галерия
Коментари

Още от последните новини